Війська КНДР у повній бойовій готовності

Лідер КНДР Кім Чен Ин віддав наказ Корейській народній армії з 17:00 (11:00 за Києвом) 21 серпня привести війська у повну бойову готовність для вогневого тактичного наступу

Про це повідомляє південнокорейське агентство Ренхап з посиланням на центральне радіо КНДР і китайське агентство Сіньхуа з посиланням на ЦТАК.

Наказ вийшов після проведення в Пхеньяні в четвер засідання Центрального військового комітету ЦК Трудової партії Кореї у зв'язку з обміном артилерійським вогнем між КНДР і Республікою Корея.

Раніше стало відомо, що в районі демілітаризованої зони війська КНДР і Республіки Корея обмінялися артилерійським вогнем.

Пхеньян повідомив південнокорейських військових телефонограмою, що почне бойові дії, якщо до п'ятниці не припинять мовлення і не будуть прибрані гучномовці, через які ведеться психологічна війна проти Пхеньяну. У свою чергу Південна Корея заявила, що не буде припиняти мовлення з гучномовців.

"На випадок, якщо супротивник не припинить психологічне мовлення протягом 48 годин (починаючи з вечора четверга), на відповідні ділянки фронту були направлені командири для проведення військових дій і ударів по засобах психологічної війни та придушення можливої реакції супротивника", — наводить Ренхап повідомлення з Пхеньяну.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень