«Вітчизняні автобуси – це знущання над пасажирами»: перевізники та «Авто Євро Сила» діятимуть спільно

Для цього підписали меморандум

Голова «Союзу перевізників», рівнянин Валентин Демчук поінформував, що з керівником «Авто Євро Сили» Олегом Ярошевичем вони познайомилися у Міністерстві транспорту. Під час спілкування дійшли висновку, що у їхніх громадських організацій - спільні інтереси. Тому вирішили підписати меморандум про співпрацю. Зокрема вони відстоюватимуть внесення змін до закону «про євробляхи». Детальніше про зацікавленість перевізників у змінах до закону розповів Валентин Демчук:

Ми хочемо внести туди автобуси, крім легкових автомобілів, щоб перевізники мали можливість завозити автобуси не лише євро-5 і кращі, а й євро-3 і 4. Це теж достатньо хороші автобуси. Але набагато якісніші – у рази – в десятки разів кращі, ніж те, що їздить у  нас сьогодні по наших дорогах. Тому це дозволить нашим перевізникам отримати достатньо дешево якісні автобуси.

Крім цього, за словами Валентина Демчука, у ту категорію вони пропонують включити і тролейбуси. А це, пояснив він, дасть можливість і комунальним підприємствам завезти якісні, хоч і вже експлуатовані тролейбуси в Україну.

Про вітчизняні автобуси Валентин Демчук висловився достатньо різко:

Я не натякаю. Я кажу прямим текстом, що те, що випускає вітчизняний виробник (я маю на увазі якраз «Богдани», «Еталони», «Івани»), я не можу назвати навіть автобусами.

 

Про які євро-5, євро-6 там може йти мова? Це, на мою думку, суцільна корупція.

 

Вони не відповідають жодним стандартам, не витримують наших доріг. Через два роки їх можна викидати. Вони гниють. Я бачив такий автобус, розібраний через два роки. Це - не автобуси. Це - знущання над нашими пасажирами і перевізниками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень