Віщий гімн України: у тексті знайшли пророцтво, яке збувається прямо зараз

Аж мурашки по шкірі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Відомий український кухар Євген Клопотенко знайшов у тексті гімну України пророцтво, яке здійснюється просто зараз. Йдеться про повну версію гімну від 1990 року.

– Вкотре прочитав повний текст гімну України (версія 1990 року). Тепер, коли він наклався на місяць війни, у мене немає слів. Подивіться уважно на текст і вдумайтеся у кожну літеру. І у перший рядок, до того, як його змінили на «ще не вмерла України та слава, і воля» у 2003.

 

Це, виходить, пророцтво, яке збувається прямо зараз. І ми з вами є його свідками. Я навіть не знаю, як описати це відчуття.

 

Мурахи. Дуже сильні мурахи. У мене, звісно, була підозра, що, ми, українці, – містична нація. Але ж це щось нереальне, – написав Клопотенко у своєму Instagram. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень