Виселяти переселенців з гуртожитків навчальних закладів дозволили лише за однієї умови…

Заява Мінреінтеграції

Фото ілюстративне, з одного із пунктів для розміщення біженців від війни з України

У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій ЗАБОРОНИЛИ виселяти вимушених переселенців, яких поселили у школах та дитсадках, БЕЗ НАДАННЯ ЇМ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ЖИТЛА

На сьогодні у навчальних закладах різного рівня тимчасово розміщено майже 40 тис. внутрішньо переміщених осіб.

Останнім часом на адресу Мінреінтеграції почали надходити скарги: деякі заклади, де облаштовані місця компактного поселення ВПО, вимагають виселення переселенців у зв'язку з навчальним роком, - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Міністерство надіслало лист керівникам структурних підрозділів з освіти обласних, Київської міської та районних військових адміністрацій, а також – органів місцевого самоврядування з вимогою терміново – до 25 липня – опрацювати питання переміщення таких переселенців у тимчасове чи соціальне житло з відповідними умовами для поселення.

Інакше, виселення є неприпустимим – заявила віце-прем’єрка Ірина Верещук.

Нагадаємо раніше, керівництво міста Рівного зустрілось з комендантами та представниками гуртожитків, бо були скарги на внутрішньо переміщених осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень