«Він мені телефонував, коли потрапив у яму», - чиновник служби автодоріг Рівненщини про вилучене посвідчення водія

Інцидент

Скриншот із cюжету Майкла Щура про рівненські дороги

Цієї неділі відомий український ведучий Майкл Щур знову згадав на телебаченні рівненських патрульних. Нагадаємо, що наприкінці лютого на ділянці дороги Рівне – Сарни водій потрапив у яму та пошкодив колесо, за що йому виписали протокол за неврахування дорожньої обстановки.

Заступник керівника Служби автомобільних доріг Рівненщини Микола Козачок каже, що правоохоронці в цьому випадку мають рацію та, що навіть особисто попереджав водія про це:

Він мені вранці телефонував, коли потрапив у яму. Він має мій мобільний телефон. Ми з ним спілкувалися, і я йому сказав: «Пане Юрію, Національна поліція приїде, на вас складе адміністративний протокол згідно з правилами дорожнього руху, тому що ви не врахували дорожню обстановку - так пишуть правила дорожнього руху. А в подальшому, будь ласка, ви будете давати позовну заяву до дорожніх служб за неналежне утримання там і так далі.

За словами Миколи Козачка, попри те, що водій зазнав матеріальних збитків, він таки міг їх уникнути й вільно об’їхати яму.  Додає, що сам досить часто їздить тією дорогою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень