Вимираючі породи: 6 кішок, які скоро зникнуть з лиця Землі (ФОТО)

Як вони виглядають

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Є породи домашніх кішок, які перебувають на межі вимирання. Їх залишилося настільки мало, що багато хто про них навіть не чув.

Ось ці породи кішок вже не можна врятувати від зникнення

Серенгеті

Їх виводили з метою, щоб були схожі на дикого африканського сервала, проте без участі цього родича в схрещуванні для виведення породи. За характером представники цієї породи кішок дуже розумні, люблять спілкуватися і міцно прив'язуються до людини.

Тойгер

Їх особливість в тому, що вони забарвленням дуже нагадують тигра. З'явилися представники цієї породи кішок тільки у 2003 році. Чисельність з тої пори не сильно збільшилася, оскільки дуже мало заводчиків.

Ельф

Кішки ельфи схожі на своїх родичів сфінксів, але у них криві вуха, які звужуються. Представники цієї породи зовсім голі. Живуть ці кішки лише в Америці.

Каракал

Це дикі кішки, які живуть в пустелях. Цю породу кішок легко приборкати, тому деякі люди тримають таких вихованців у будинку.

Саванна

Це найбільша кішка в світі, яка схожа на маленького леопарда. Представники цієї породи кішок відрізняються розвинутим інтелектом, легко навчаються, можуть виконувати команди і відчувають прив'язаність до людей.

Африканський сервал

Це дикі породи кішок, котрих намагаються зробити схожими домашніх.

Джерело: Clutch

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень