Віктору Марущаку – 70. Завтра він та «Полісянка» дадуть у Рівному – джосу!

Танцювальна мегаподія у Рівному

Завтра, у суботу, 4 червня,  о 15.00 у концертній залі міського будинку культури зберуться всі, причетні до танцювального мистецтва. Всі, хто знають народного артиста Віктора Семеновича Марущака.

Зберуться, щоб відсвяткувати його ювілей.

 

Марущаку - 70! Вітання - метру!

 

Запрошуються - усі!

Віктор Марущак

ДОВІДКА

Марущак Віктор Семенович – народний артист України. Керівник заслуженого ансамблю танцю України "Полісянка" Рівненського міського Будинку культури (з 1980 року). Видатний фахівець в жанрі хореографії.

Ансамбль "Полісянка", яким керує Віктор Марущак, є лауреатом і дипломантом чисельних Всеукраїнських та міжнародних фольклорних фестивалів і конкурсів. Представляючи Рівне, нашу область та Україну, цей колектив з успіхом виступав у багатьох країнах світу.

Ансамбль танцю України "Полісянка"

За вагомий внесок у розвиток та популяризацію хореографічного мистецтва в 1988 році Марущаку було присвоєне почесне звання "Заслужений працівник культури України", в 1999 році- "Заслужений діяч мистецтв України", а у 2009 році Віктор Семенович  отримав звання «Народний артист України». Нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

За період роботи Марущака В.С. в міському Будинку культури з ансамблем "Полісянка" тисячі юнаків і дівчат набули хореографічної майстерності і досконалості. Його вихованці працюють керівниками хореографічних колективів в багатьох містах України, артистами Національного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень