Віковічну липу на розі вулиць Драгоманова та 16-го Липня у Рівному не змогли обстежити

Віковічну липу на розі вулиць Драгоманова та 16-го Липня у Рівному не змогли обстежити господарники. Комісія за участю працівників управління ЖКГ та тресту зеленого господарства була зранку на місці 

і там виявила, що хтось замазав отвори на дереві невідомою речовиною. Тепер складно буде визначити, що саме сталося з липою,

каже радник міського голови Олександр Джигирей:

Станом на 10 годину ранку відбулася виїзна комісія за участю працівників управління житлово-комунального господарства. Фахівці виявили, що в місцях, де були пропалені сліди, вже знаходиться речовина невідомого походження. Хто це зробив - так само невідомо. За неофіційною інформацією це робили активісти.

 

На місці комісія прийняла рішення спостерігати за станом дерева щоденно. До того ж, управління ЖКГ так само звернеться до міської поліції з проханням знайти злочинців, які заподіяли шкоду дереву.

Окрім того, місцева влада закликає активістів та екологів координувати будь-які свої дії із управлінням ЖКГ, до складу якого і входить трест зеленого господарства.

Нагадаємо, що дерево пошкодили невідомі ще на вихідних. Активісти звернули на це увагу та кинулись рятувати липу, який вже більше ста років. Небайдужі рівняни навіть звертались у поліцію, адже підозрюють, що зумисно пошкодити дерево могла людина, яка хоче на тому місці будуватися.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень