Виховали не одного чемпіона. Школа у Рівному відзначає ювілей 

Звідси починали Гончар, Прищепа, Романчук та Омельчук

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Рівненська обласна школа вищої спортивної майстерності відзначає ювілей – 30 років з Дня створення.

 - Нам 30!!! Сьогодні, 1992 року рішенням виконкому Рівненської обласної Ради народних депутатів 30 років тому була створена ОБЛАСНА ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ!!!

 

За роки роботи школою було підготовлено цілу плеяду талановитих спортсменів. Вітаємо всіх причетних до школи, учнів, тренерів. всіх хто долучався до історії розвитку закладу.

 

Дякуємо нашим учням та їх наставникам за всі емоції, за кожний влучний постріл, точний кидок, кожну приборкану хвилю, кожний точний помах весла кожну вирвану секунду, за кожну хвилину вболівання, за кожну сльозинку радості за всі ваші результати.

 

Пишаємося нашою спільною роботою та бажаємо нових звершень, сили, наснаги на шляху до спортивного Олімпу. Нових нам перемог, - повідомили на офіційній сторінці закладу у Facebook.

Зазначимо, що випускниками школи у різні роки були призерка чемпіонатів Європи та світу з плавання Анна Хлістунова та срібний призер чемпіонату світу Михайло Романчук. Також у Рівненській ОШВСМ навчались чемпіонка Європи в бігу на 800 м Наталя Кроль (Прищепа), бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року Олег Омельчук. Вчився у цій школі й відомий велогонщик, один з найкращих у світі майстрів гонок з роздільним стартом, Сергій Гончар.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень