Відзвітували: скільки перевізників-порушників виявили інспектори на Рівненщині

Перевіряли маршрутки патрульні та Укртрансбезпека

За вихідні на Рівненщині у перевізників виявили 27 порушень. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівненщини. Нагадаємо, що на території України після смертельної ДТП на Житомирщині поліцейські та інспектори Укртрансбезпеки посилено перевіряють транспорт на дорогах. В аварії в сусідній області з 10 загиблих троє – рівняни.

Напередодні інспектори доповідали на нараді, ініційованій головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком про результати роботи:

27 порушень зі сторони перевізників, склали 18 актів щодо недотримання вимог законодавства та оформили один протокол за фактом порушення порядку провадження господарської діяльності.

Як виявилось, найбільше порушень не лише в документації, але й в недотриманні злагодженого технічного стану транспорту, мають перевізники нерегулярних поїздок.

Заступник голови  ОДА Ігор Тимошенко анонсував посилену розширену нараду за участю перевізників:

Вже на цьому тижні буде проведена велика спільна нарада за участю поліцейських, представників Укртрансбезпеки та перевізників як регулярних, так і нерегулярних перевезень.

Загалом за добу патрульні здійснюють понад 100 перевірок водіїв та транспортних засобів, які займаються перевезеннями.

Згідно зі статистикою, кожен п'ятий нехтує правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, експлуатації колісних транспортних засобів, дорожнього руху та Законом України «Про автомобільний транспорт».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень