Відзначити причетних до розкопок у парку Рівного попросили міського голову

За цим звернувся голова правління Українського товариства охорони пам’яток історії та культури в Рівненській області Сергій Лейчук

Зокрема, він попросив відзначити своїх заступників по товариству Петра Панасюка та Михайла Стичишина, архітектора і дослідника Валентина Дем’янова, людей, які безпосередньо працювали на розкопках у парку імені Шевченка - Олександра Алєксєєва, Євгена Сторжинського, Олександра Іллюка, а також тих, хто фінансував всі ці роботи, надавши загалом близько 180 тисяч гривень – Федора Янчука, Ярослава Ткачука, Сергія Демчука, Валерія Сидорчука і Мар'яна Году.

Міський голова Рівного Володимир Хомко попросив написати з цього приводу офіційне звернення і пообіцяв відреагувати:

Давайте зробимо таким чином. Ви пишіть офіційне звернення. А ми на відкритті відзначимо з відповдіними всіма установчими документами, з розпорядженням міського голови. Звертайтеся. Вже домовилися.  

Міський голова також додав, що, можливо, імена причетних до розкопок увічнять на якійсь дошці безпосередньо на місці музею і квест-кімнат, які тут планують розташувати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень