Відрізав голову матері та вибіг голий на вулицю: жорстоке вбивство на Рівненщині

Зловмисник підпалив місце злочину. Сусіди були нажахані

Син відрізав матері голову та підпалив хату в селі на Рівненщині. Моторошне вбивство сталося в селі Гірники, Дубенського району напередодні, 14 травня. В господарстві проживали батьки з 31-річним сином. На момент трагедії батько був у відрядженні, а мати залишилася наодинці зі своєю дорослою дитиною. Вбивство сталося на фоні психічних розладів здоров’я, розповідають в прес-службі Нацполіції Рівного:  

Слідчо-оперативна група та експерти на місці події з’ясували, що у будинку в селі Гірники проживають батьки з 31-річним сином. Коли чоловік поїхав у відрядження, на господарстві залишилися 56-річна матір із сином. Увечері, 14 травня, на фоні психічних розладів здоров’я, із невстановлених мотивів, нелюд жорстоко вбив жінку, облив все горілкою і підпалив.

Коли будинок почав палати, зловмисник розбив вікна в помешканні та через вікно вистрибнув на вулицю без одягу. Сусіди, які побачили пожежу, кинулися на допомогу та викликали спецслужби.

Ми підбігли до воріт і я побачила зовсім голого чоловіка, який кричав звірячим голосом з ломом в руці, — з жахом згадує сусідка Катерина. — Він прибіг до нас на подвір’я, зайшов у хлів та намагався випустити свиней. Мій чоловік разом з сусідами зв’язали молодика та на запитання, де його матір, він сказав, що вона уже в царстві небесному.

 

Рятувальники ліквідували пожежу близько дев’ятої години ранку. Відповідно до акту пожежі, наданого працівниками ДСНС, попередня причина займання будинку - занесення стороннього джерела вогню.

Заступник керівника Нацполіції області Олександр Панасюк розповідає, що коли поліцейські зайшли до згорілого приміщення, то побачили жахливу картину:

Зловмисника було затримано на місці події. Після проведення слідчих робіт, правоохоронці виявили, що в будинку, який підпалив чоловік, був обгорілий труп. Встановити стать одразу не вдалося, однак вбитою виявилась мати вбивці.

На місці події слідчі виявили, що голова потерпілої була відділена від тіла. Після огляду місця скоєння злочину труп направили до моргу. Після проведення розтину трупа, було встановлено, що жінку спочатку душили, про що свідчили характерні крововиливи. Після того чоловік обезголовив тіло та підпалив.

 

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Зловмисник зізнався у скоєному.

Чи осудний він, визначить психолого-психіатрична експертиза.

Молодика госпіталізували в спецпалату для утримання затриманих осіб або осіб, які взяті під варту, травматологічного відділення Дубенської центральної районної лікарні. Поліцейські цілодобово його охороняють.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень