Відомий рівнянин привітав свою тещу

І зазначив, що успіх сімейного життя залежить і від хороших стосунків з мамою дружини

Головний лікар у Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщука Роман Шустик відомий у місті не лише завдяки своїй професійній діяльності, а й як справжній майстер слова.

На своїй сторінці у Фейсбук він часто публікує повідомлення, які варті кількох хвилин читача.

Сьогодні, 28 жовтня, Роман Шустик вирішив привітати свою тещу і опублікував пост із таким змістом:

Сьогодні ми, чоловіки, вітаємо важливих в нашому житті людей. Щорічно в останню неділю жовтня відзначається Всесвітній день тещі.

Без жартів – успіх нашого сімейного життя залежить в тому числі і від хороших стосунків з мамами наших дружин. Людяність, вдячність та розуміння - дозволяють нам вибудовувати хороші сімейні стосунки та міцну дружню родину. Чоловіки, цінуйте і любіть своїх тещ!

У цей день хочу привітати свою тещу Марію Михайлівну. Подякувати Вам за мудрість, витримку, відмінне виховання дружини, значний внесок у становлення та виховання моїх дочок. Бажаю міцного здоров’я та довголіття, а ми в свою чергу намагатимемось радувати Вас частіше!

Зі святом всіх тещ!
Робіть добро!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень