Відомо, які продукти подорожчали на Рівненщині найбільше

Інформує Головне управління статистики у Рівненській області за період з січень-серпень 2016 року

На споживчому ринку у зазначений період ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 0,4%. Найбільше подешевшали яйця та овочі (на 41,7% та 41,5%  відповідно). Крім того, на 26,6–0,4% знизилися ціни на сало, цукор, рис, молоко, яловичину.

Водночас суттєво зросли ціни на продукти переробки зернових (на 20,4%). На 13,7–1,7% подорожчали в ціні шоколад, фрукти, масло, кисломолочна продукція, кондитерські вироби з борошна, олія соняшникова, м’ясо птиці, сири, безалкогольні напої, свинина, кондитерські вироби з цукру, макаронні вироби, маргарин та інші рослинні жири, риба та продукти з риби, сметана, хліб.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 9,7%, що пов’язано з подорожчанням алкогольних напоїв на 13,6% та тютюнових виробів – на 7,2%.

Зростання тарифів на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 30,2% відбулося в основному за рахунок підвищення тарифів на гарячу воду у 1,8 раза, природний газ (на 45,8%), електроенергію (на 25,2%), каналізацію (на 22,7%), водопостачання (на 20,0%), плати на утримання та ремонт житла (на 9,2%) та квартирної плати (на 8,0%).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень