Відомо, хто зіграє засновника Playboy

Роль Г’ю Гефнера дісталася фронтмену «30 Seconds to Mars»

Актор і музикант Джаред Лето зіграє засновника Playboy Г’ю Гефнера. Байопік буде знімати режисер і продюсер Бретт Ретнер, відомий за фільмами «Як вкрасти хмарочос», «Година пік» та інші. Контракт на випуск фільму його компанія RatPac Entertainment підписала ще в 2007 році, при цьому роль Гефнера повинен був зіграти Роберт Дауні-молодший. Але права на екранізацію перекупив Джеррі Вайнтрауб, проте режисер помер в 2015 році, і Ретнер знову отримав права на екранізацію життя одіозного медіамагната. Він негайно запросив оскароносного Джареда Лето зіграти у фільмі головну роль.

Джаред - мій давній друг, - каже Бретт. - Коли він дізнався, що я знову отримав права на біографію Гефнера, він сказав мені: «Я хочу його зіграти. Я хочу його зрозуміти». І я вірю, що Джаред може це зробити. Він – великий актор. Я вважаю, що такий фільм може стати подією.

Джаред навіть намагався познайомитися з Гефнером незадовго до його смерті (засновник Playboy помер 27 вересня цього року). У квітні 2017 року Ретнер і Лето разом відвідали маєток магната, де йшла прем'єра документального фільму «2American Playboy: The Hugh Hefner Story», знятого на замовлення телеканалу Amazon. Однак Г’ю погано почувався і не вийшов до гостей.

Зрештою, в документальному фільмі та інших джерелах дуже багато даних, так що Джареду буде не важко вжитися в роль, - повідомив Ретнер.

Дата початку зйомок поки не оголошена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень