Відомо, хто зіграє за «Верес» у новому сезоні

У неділю, 24 серпня, рівненський клуб «Верес» розпочинає свою першу гру у Першій лізі. Для участі у новому сезоні Народний Клуб «Верес» заявив 18 футболістів та ще чотирьох планує заявити сьогодні.

Про це повідомляє інформаційна служба команди.

Тож за НК «Верес» зіграють:

Воротарі: Єгор Попович, Роман Чопко.

Захисники: Василь Білий, Сергій Борзенко, Артур Западня, Олексій Зозуля, Євген Неплях.

Півзахисники: Ростислав Волошинович, Сергій Герасимець, Євген Задоя, Тарас Коблюк, Антон Котляр, Валерій Кучеров, Борис Орловський.

Нападники: Михайло Сергійчук, Ігор Сікорський, Руслан Степанюк, Вадим Яворський.

Учора строком на один рік контракти з Народним Клубом підписали півзахисники Андрій Ралюченко, Максим Єсип, а також нападник Тарас Пучковський. Очікується, що вже сьогодні ці футболісти будуть теж заявлені за «Верес».

Раніше офіційно стосунки з «Вересом» теж терміном на рік уклали воротарі Богдан Когут (сьогодні має бути заявлений), Роман Чопко та півзахисник Євген Задоя. А нападник Вадим Яворський, права на якого належать одеському «Чорноморцю», перейшов до нашого клубу на правах оренди на рік.

Ще три гравці, які виступали у «Вересі» минулого сезону, Олексій Пінчук, Олександр Лакуста та Микита Ткачов, нині перебувають у таборі команди, втім, тренерський штаб ще не вирішив, чи заявляти їх на новий сезон.

Варто також додати, що з нападником Ігорем Худоб’яком, з яким раніше уклали контракт, клуб попрощався за обопільною згодою сторін.

Для довідки:

Євген ЗАДОЯ:

Народився 05.01.1991 року в місті Запоріжжя. Зріст – 179 см, вага – 75 кг. Амплуа – центральний півзахисник. Вихованець СДЮШОР «Металург» (Запоріжжя).

Попередні клуби: «Металург» (Запоріжжя), «Геліос» (Харків).

Чемпіон України U-17, чемпіон України U-19.

Вадим ЯВОРСЬКИЙ:

Народився 26 червня 1994 року у місті Одеса. Зріст - 181 см, вага - 71 кг. Амплуа – форвард.

Попередні клуби: «Чорноморець»-2, СКА (Одеса), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Чорноморець», «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні).

Андрій РАЛЮЧЕНКО:

Народився 08 червня 1995 року в місті Харків. Зріст - 182 см, вага - 68 кг. Амплуа – опорний півзахисник. Вихованець ДЮСШ «Металіст» (Харків).

Попередній клуб: «Металіст» (Харків).

Чемпіон України U-19.

Тарас ПУЧКОВСЬКИЙ:

Народився 23 серпня 1994 року в місті Нововолинськ. Зріст – 182 см, вага – 74 кг. Амплуа – нападник.

Попередній клуб: «Карпати» (Львів).

Чемпіон «Кубку Співдружності» у складі збірної України U-21.

Максим ЄСИП:

Народився 16 вересня 1998 року. Зріст – 172 см, вага – 58 кг. Амплуа – півзахисник.

Виступав за юнацькі та молодіжні команди «Металіст» (Харків), «Динамо» (Київ), «Дніпро» (Дніпро), а також за збірну України U-16.

Богдан КОГУТ:

Народився 10 жовтня 1987 року в місті Львів. Зріст – 191 см, вага – 85 кг. Амплуа – воротар. Вихованець ДЮСШ «Карпати» (Львів). Попередні клуби: «Карпати» (Львів), ФК «Львів», ПФК «Севастополь», «Буковина» (Чернівці), «Десна» (Чернігів).

Роман ЧОПКО:

Народився 12 січня 1992 року в місті Дрогобич. Зріст – 184 см, вага – 76 кг. Амплуа – воротар. Вихованець ДЮФК «Львів». Попередні клуби: ФК «Львів», «Буковина» (Чернівці), НК «Верес» (Рівне), «Сталь» (Сянік, Польща).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень