Старт спідвейного сезону у Рівному. Результати

Поляк Бужа - перший, рівнянин Мельничук - другий

У Рівному стартував спідвейний сезон. На практично повністю заповненому стадіоні "Мототрек" відбувся Перший етап Відкритого особистого чемпіонату України.

У змаганнях взяли участь гонщики з Данії, Польщі, Латвії, Словаччини та, звісно, з України. За підсумками 20 заїздів кращим став поляк Станіслав Бужа, друге місце посів рівнянин Станіслав Мельничук, а замкнув трійку ще один наш земляк Віталій Лисак, який вже завтра візьме участь у Другому етапі першості країни. Зауважимо, що в залік підуть тільки результати українських гонщиків.

Окрім того, відбувся фінальний заїзд на приз «Клубу вболівальників рівненського спідвею», за який змагалися два кращих українських та іноземних спортсмени. А саме: Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Станіслав Бужа та словак Патрік Бурі. І тут також кращим став Бужа.

Наступні спідвейні змагання у Рівному заплановані на 5 червня. Це буде матчева зустріч збірної клубів України та збірної Словаччини.

Про початок змагань можна прочитати тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень