Відомо, чи закриють дитячі садочки на жорсткий карантин

Пояснив очільник міністерства освіти Сергій Шкаралет

Уже найближчим часом органи місцевої влади мають на комісіях з надзвичайних ситуацій визначитися з організацією канікул й навчання для дітей шкільного віку. Разом з тим, українці переймаються, чи працюватимуть у цей період дитячі садочки. Очільник Міністерства освіти й науки Сергій Шкарлет зазначає, що дошкільні заклади в Україні не закриватимуть.

Вони будуть працювати у звичайному режимі при дотриманні всіх санітарних норм, повідомив Сергій Шкарлет у своєму Telegram каналі.

Хочу зазначити, що заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ та Головного державного санітарного лікаря - написав очільинк МОН.

Нагадаємо, що якщо в дошкільному закладі у когось виявляють коронавірус, то група або сад повинні піти на 14-денний карантин.

Попередньо встановлено, що канікули в школах триватимуть з 15 по 30 жовтня, а студенти перейдуть на дистанційну форму навчання з 15 жовтня по 15 листопада. Остаточне рішення мають ухвалити профільні комісії при органах місцевого самоврядування.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень