Відомо, як зростуть тарифи на холодну воду у Рівному

НКРЕКП планує підняти тариф на воду двічі впродовж року

В Україні планують підвищити тарифи на воду та водовідведення. Питання уже цього місяця розгляне НКРЕКП, а вартість кубометра води збільшиться у два етапи – у квітні та липні.

У наведених розрахунках значиться, що у квітні водопостачання і водовідведення коштуватимуть 36,42 грн , а з липня подешевшає на гривню, до 35,74 грн.

Сім’я, яка споживає 20 кубів води, платитиме близько 730 гривень на місяць (а разом з ПДВ це вийде вже понад 870 грн). У структурі сімейних витрат на комуналку це найбільша стаття після опалення. Зауважимо, тарифи має затвердити НКРЕКП.

Ось як зміняться тарифи в Україні відповідно до представлених розрахунків.

Наразі опрацьовується можливість встановлення вказаних тарифів двома етапами: з 01.04.2023 та з 01.07.2023, з урахуванням зазначених в обґрунтувальних матеріалах підходів.

 

Зокрема, проєкти тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення були ретельно перевірені, їх зміна відповідає вимогам чинного законодавства. З метою стримування фінансового навантаження на споживачів, та в той же час для забезпечення їх послугами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення належної якості Регулятором були мінімізовані витрати у структурі тарифів, — таке повідомлення розміщено на сайті регулятора.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень