Популярні схеми шахраїв продовжують діяти на мешканців Рівненщини

Цього разу «в пастку» потрапили четверо осіб

Цього разу «спрацювали» одразу дві стандартні схеми аферистів: купівля товарів через Інтернет з передоплатою та «проблеми» з банківською карткою. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини: 

Так, 28-річний рівнянин повідомив псевдопрацівнику банку персональні дані своєї картки, з якої аферисти зняли 981 гривню. Ще один житель обласного центру та двоє мешканців Зарічненського і Сарненського районів, маючи намір придбати товари за оголошенням в Інтернеті, перерахували «продавцям» кошти на загальну суму майже 4 тисячі гривень. 

За фактами шахрайств у поліції розпочали досудові розслідування. Правоохоронці вкотре застерігають громадян бути пильними і не проводити банківських операцій по телефону із невідомими особами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень