Відоме ім’я нового генерального директора «Вереса»

Інформацію поширив Олексій Хахльов

Сьогодні, 6 липня, у Винниках, де проводить передсезонні збори футбольна команда Народного Клубу «Верес», відбулись загальні збори засновників ТОВ «Футбольний клуб «Верес-Рівне». Про це повідомила інформаційна служба народного клубу.

На загальних зборах призначили Андрія Паньківа генеральним директором ТОВ «Футбольний клуб «Верес-Рівне».

Після обрання Андрій Паньків повідомив про свої наміри:

Наше завдання - створити боєздатний колектив і забезпечити умови, за яких «Верес» може виконати поставлене завдання виходу в першу шістку. Упевнений, що ми виправдаємо сподівання партнерів та уболівальників Народного клубу «Верес». Наш клуб вже став унікальним явищем в українському футболі. І я бачу своїм завданням продовжити яскравий і переможний шлях «Вереса» на радість уболівальників і на гордість членів Народного Клубу. 

Нагадаємо, за попередньою інформацією Богдан Копитко – власник Львівського хладокомбінату (ТМ і морозиво «ЛІМО») – вирішив особисто представляти власні інтереси в ТОВ «ФК «ВЕРЕС» АКА «Народний клуб».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень