Відміну віз для українців розглянуть у березні або в червні

Керівники міністерств закордонних справ країн ЄС розглянуть питання щодо безвізового режиму Україні в березні або червні, залежно від швидкості впровадження необхідних для цього реформ, заявила заступник глави МЗС України з питань євроінтеграції Олена Зеркаль.

"Від того, як швидко ми зможемо переконати міністрів юстиції та внутрішніх справ країн Європейського Союзу, ми все виконали і продовжуємо вдосконалювати законодавство, і цей процес незворотній, залежить те, коли Рада ЄС буде розглядати це питання - в березні або в червні", - повідомляє О.Зеркаль.

Як відомо, одною з умов, яку Україна взяла на себе для введення безвізового режиму, є введення електронного декларування чиновниками, але 4 січня стало відомо, що в закон про бюджет внесена поправка, яка переносить цю норму до 2017 року. У свою чергу в уряді заявили, що не подавали документ з цим пунктом і не знають, хто його туди вніс.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень