Відкриття виставки «Венеція з любов’ю» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Усі світлини представила Валентина Захарова

У день Святого Валентина в Рівненському обласному краєзнавчому музеї презентували виставку рівненської фотомисткині Валентини Захарової «Венеція з любов’ю».

Валентина Захарова - фотожурналіст, член Національної спілки журналістів України, фотограф-фрілансер. Секретар фотоклубу “WhiteRabbit”, Рівне. Учасниця багатьох колективних виставок і фотосалонів в Україні та за її межами (м. Рівне, Київ, Одеса, Хелм, Лодзь, Нікосія).

Соціальна мережа Фейсбук добре знає її як ДежаБрют. На зимовій виставці Валентина представила фотонотатки із неповторної Венеції, де вона побувала і привезла до Рівного свої яскраві враження.  Світлини на виставці - це лише невеличка частина її фотонарисів із Італії.

Під час відкриття виставки рівнян зустрічала ще одна Валентина - Валентина Слуквіна виконавиця авторської пісні, лікар-стоматолог Рівненської обласної стоматологічної поліклініки. З гітарою і душевно-проникливою   піснею разом із друзями-волонтерами із громадської організації "Воїни світла" вона допомагає збирати кошти для наших воїнів-оборонців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень