У драмтеатрі Рівного - безкоштовні вистави. Для тих, кому 14+

Їх покажуть у межах проекту«Відкрита брама»

В облмуздрамтеатрі протягом чотирьох днів триватиме театральна імпреза «Відкрита брама». Молоді актори виступатимуть на малій сцені зі своїми кращими п’єсами.

Вхід буде безкоштовний, адже проект покликаний показати жителям міста, скільки у Рівному є професіоналів і аматорів у театральному мистецтві.

«Відкрита брама» проходить  за підтримки проекту «Рівне – місто унікальних подій», який фінансує з міського бюджету цікаві творчі ідеї для міста. Такі як ця – для України рідкість, розповідає координатор проекту Юрій Паскар:

Ми зосередились на юнацько-молодіжних. В Україні немає такої розповсюдженої практики, щоб академічні театри відкривали свою «браму» для творчих колективів. Це унікально.

Вистави проходитимуть із 24 по 27 квітня, протягом чотирьох днів. Всього виступлять 8 колективів із виставами різної тематики, для вікових категорій від 14 років. Молодь розповідатиме глядачам про соціальні проблеми, кохання, стосунки батьків і дітей та інше. П’єси, які ставитимуть на сцені написали як класики, так і самі учасники імпрези. До прикладу: одну з п‘єс ставитимуть за мотивами твору Агати Крісті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень