В Інтернеті оприлюднили відео: у Рівному шкодять наріжному каменю майбутнього пам'ятника Степану Бандері

Відео виклав рівненський журналіст Максим Коломис

Так виглядав пошкоджений камінь

Про те, як пошкодили камінь, ми писали у публікації У Рівному спаплюжили наріжний камінь Бандері (ФОТО)​

Максим Коломис поширив у соцмережі Фейсбук відео, зазначивши, що на ньому видно, що камінь пошкодили 15 вересня після 1 години ночі. Він прокоментував його так:

 На відео з камери спостереження чітко видно, як злочинець ховається в густій тіні дерева неподалік (його там спеціально не обрізують, аби всякі нічні «герої» могли від рівнян ховатися ??!!), видно, що працює хлопець доволі спортивний (легко виліз по флагштоку, аби зірвати прапор), зрештою, видно, що сам акт вандалізму тривав добрих три хвилини (де були патрульні машини??) і що після злочину молодик спокійнісінько сховався у парку, який наче також патрулюється. Завважте, що трапилося все це в самісінькому центрі міста!!! Навіть уявляти моторошно, що іще тут-таки можна безкарно натворити за такий самий часовий проміжок??!! Ані рівненська СБУ, ані Головне управління Національної поліції і дотепер не коментують, як просувається пошук винного, не дивлячись на те, що про інцидент їх повідомили одразу ж після вчинення злочину… НЕ БАЙДУЖИМ РІВНЯНАМ САМИМ ШУКАТИ І КАРАТИ НЕГІДНИКА??!!

Нагадаємо, що ми також писали, що у Рівному виготовлятимуть солодощі "Степан Бандера".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень