Від поцілунків можна схуднути

Проте стоматологи радять цілуватися тільки з одним партнером

Сьогодні, 6 липня - Міжнародний день поцілунку!

Оригінальне свято вигадали у Великій Британії ще наприкінці ХІХ століття. Згодом дату затвердила Організація Об'єднаних Націй.

Медики кажуть, поцілунки несуть велику користь для організму людини. Наприклад, цілуватися, утім лише з одним партнером, радять стоматологи.  Під час поцілунку відбувається активне вироблення у ротовій порожнині слини, що містить природні антибіотики, а також багато кальцію і фосфору - елементів, які зміцнюють зубну емаль.

Крім того, поцілунки сприяють розвитку в людини імунітету. Після передавання мікробів від партнера до партнера під час поцілунку, організм починає боротися із новими мікроорганізмами та виробляє антитіла, які стимулюють захисні функції організму.

За словами науковців, поцілунки між закоханими усувають нервове напруження та підвищують стресостійкість.

Регулярні пристрасні поцілунки прискорюють обмін речовин, сприяють схудненню людини та є своєрідною гімнастикою для м'язів обличчя, що запобігає розвитку зморшок і уповільнює старіння. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень