Від початку року на Рівненщині видано понад 14 тисяч посвідчень водія

За 8 місяців цього року надано 56234 послуги. Серед них оформлено та видано 14 397 посвідчень водія, проведено  22 981 реєстраційних операцій. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість послуг, що надаються сервісними центрами МВС, збільшилася на 12%.

Регіональний сервісний центр МВС в Рівненській області з початку року поповнив місцеві бюджети регіону більше як на 6 млн грн.

Це кошти, сплачені громадянами за реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, видачу посвідчень водія та інші послуги, що надаються сервісними центрами МВС.

При цьому із загальної суми перерахованих коштів найбільша частка надійшла на рахунок Управління казначейства у місті Рівне – більше трьох з половиною мільйонів гривень (3 631 670 грн.). Крім цього, вагому частину коштів отримали місцеві бюджети від перерахованих коштів за надання послуг громадянам з інших областей України. Також отримують надходження бюджети в містах, де є територіальні сервісні центри МВС: Дубно, Сарни, Володимирець.

Водночас  понад 19 млн грн отримав Пенсійний фонд  України за сплату обов’язкового державного пенсійного страхування з операції  реєстрації легкових автомобілів вперше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень