Від книг про «Малороссию» та «победы» Росії «почистили» магазин у Рівному

Таку літературу знайшли у книгарні в центрі міста

Активісти Рівненського автомайдану помітили книги під назвою «100 великих побед России» та «Воскрешение Малороссии» Олеся Бузини у магазині «Букватор», що в торговому центрі «Ліон» на вулиці Соборній.

Оскільки така література, каже голова Рівненського автомайдану Сергій Зейналов, містить пропаганду на користь Росії, вирішили поцікавитися позицією власника магазину щодо цього питання. Працівниця книгарні відреагувала на це з агресією, адже помітила, що активісти ведуть відеозйомку. Викликала охорону.

Далі розповідає Сергій Зейналов:

Охорона ще «краще» повелася. Влаштувала штовханину, намагалася вибити телефон, розкидала книжки. Викликали патрульну поліцію. Під’їхали на це і наші хлопці-активіcти. Приїхав і власник книгарні. Після недовгої розмови на підвищених тонах він зрозумів, що будь-яка позиція не виправдовує наявність подібної літератури. І, незважаючи на хамське ставлення його співробітників, взяв ці книжки і просто порвав їх на камеру.

Окрім цього, за словами Сергія Зейналова, власник книгарні пообіцяв, що ці книги будуть вилучені і зі складів, і у майбутньому подібна продукція не з’явиться у них на полицях.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень