Від африканської чуми свиней постраждали два райони Рівненщини

Йдеться нині про Млинівщину і Костопільщину

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що у мисливському господарстві «Трофей» у Млинівському районі виявлено африканську чуму свиней у диких свиней. Результати підтверджено лабораторним дослідженням. У цьому господарстві загинуло чотири диких свині. 

В мисливських угіддях цього господарства створені групи та проводиться обстеження і обходи з метою виявлення трупів диких свиней.

Костопільська районна адміністрація повідомляє що африканську чуму свиней виявлено у диких свиней мисливського господарства «Либідь» Малостидинського лісництва.

У суботу з цього приводу відбулося термінове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при  Костопільській районній державній адміністрації. 

Вочевидь після вихідних ці факти спалаху АЧМ стануть предметом розмови спец комісій і у Рівненській ОДА, 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень