Вічні невдахи: 5 імен чоловіків, яким постійно не щастить

Перевірте себе і знайомих

Комусь імена гарантують щасливу й легку долю, а когось можуть зробити справжніми невдахами. Про п'ять чоловічих імен, власники яких не досягають успіху в житті, розповіли астрологи.

Руслан

Руслан не вміє поводитися із грошима, унаслідок чого у його житті виникає чимало проблем. Він то вкладеться у фінансову піраміду, то довірить гроші сумнівній кредитній організації тощо. Такі чоловіки мусять перестати довіряти всім навколо.

Вадим

Вадимам найчастіше не щастить в особистому житті, оскільки вони на побаченнях нервують, роблять дурниці. А ще чоловіки з цим іменем зовсім не розуміються на людях, тому можуть обрати дівчину, яка розіб'є їхнє серце.

Ілля

Головна проблема Іллі — звичка робити поспішні висновки. Він вважає, що знає все краще за інших, але постійно помиляється. Ілля часто йде на невиправдані ризики й після цього зазнає ще більших невдач.

Кирило

Кирило ніяк не може вивчити просту істину: безкоштовний сир лише в мишоловці. Такий чоловік намагається знайти собі місце під сонцем будь-якими способами, але більшість із них ґрунтуються на махінаціях. Унаслідок цього Кирило не досягає бажаного, а лише втрачає те, що мав.

Олег

Амбітні Олеги завжди покладаються на удачу, якої у них зовсім немає. Вони вважають, що їхнього бажання достатньо для досягнення цілей, ігноруючи зовнішні обставини й інші фактори. Такий підхід до життя змушує Олегів щоразу «програвати» у битві за щасливе й успішне життя.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень