Ветерани футзалу Рівного відзначилися на всеукраїнському чемпіонаті (ФОТО)

Чоловіки у категорії 50+ показали «клас» на паркеті в Одесі

Команда «Рівнестандарт» виборола срібні медалі Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 50+. Остаточний, фінальний етап змагань відбувся в Одесі.

У вирішальному, четвертому турі, команда провела чотири матчі, у трьох з них здобула перемоги з однаковим рахунком 3:2, і в одному поступилася майбутньому чемпіону – 0:2.

Зазначимо, що Чемпіонат України з футзалу серед спортсменів старше п’ятдесяти років складався з трьох турів. Рівняни відіграли матчі у Полтаві, Львові та Одесі. Загалом же в змаганнях брали участь 11 команд, які були розділені на Вищу та Першу ліги.

«Рівнестандарт», як дебютант цьогоо турніру, виступав в нижчому дивізіоні, і в підсумку виборов срібні медалі Чемпіонату України серед команд першої ліги.

В загальному ж заліку серед одинадцяти команд рівняни стали п’ятими.

За підсумками всього турніру Сергія Щубака визнано кращим гравцем команди, а Віктор Зарудний з сімома голами став кращим бомбардиром «Рівнестандарту» в чемпіонаті. Натомість Руслан Ястремський отримав нагороду кращого воротаря Чемпіонату України.

Срібні медалі Чемпіонату України серед ветеранів в складі команди «Рівнестандарт» здобули: Руслан Ястремський, Віктор Зарудний, Віталій Засморжук, Віталій Шевчук, Андрій Федорчук, Сергій Щубак, Олександр Григорович, Олег Марков, Ігор Цибірьов, Юрій Баховський, Володимир Новак та Віктор Абрамович.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень