«Ви хочете помсти чи справедливості?» - дружина підозрюваного у катуванні людини учасника АТО з Рівного

Дружина підозрюваного у викраденні та катуванні людини рівнянина Сергія Стрільця - Вероніка - звернулася до протилежної сторони

Сергій Стрілець

Учасник АТО з Рівного Сергій Стрілець - підозрюваний у справі про зникнення сина керівника селянсько-фермерського господарства «Прогрес-10», колишнього депутата Луганської облради від Комуністичної партії України і екс-голови Сватівської райдержадміністрації Володимира Куницького - Олега. Сайт Радіо Трек писав про це у публікаціях Учаснику АТО з Рівного, підозрюваному в катуванні людини, загрожує вісім років тюрми та Викрадений раніше Стрілець знову у Рівному і святкує День народження 

Цей судовий процес триває з січня торік. Справу розглядали то на Луганщині, то переносили її розгляд на Волинь. Втім, досі у ній не постравлена остаточна крапка. 

Вероніка Стрілець

Тож дружина Сергія Стрільця Вероніка звернулася у соцмсережі Фейсбук з відкритим листом до батька зниклого Олега Куницького - Володимира:

Вероніка Стрілець Відкритий лист до Куницького Володимира Григоровича.

Уважаемый Владимир Григорьевич!

 

Специально обращаюсь к Вам на русском языке, учитывая специфику вашего региона.

 

Я, Стрелец Вероника, жена своего мужа Сергея Стрельца, вынуждена обратиться именно к Вам открыто. Чего Вы хотите? Чего Вы добиваетесь? Мести или справедливости? Неужели Вы думаете,что я, как женщина, не понимаю то огромное горе, которое настигло Вас? Неужели Вы думаете, что я, как мать, этого не понимаю? Вы считаете, что, превратив в АД жизнь чужих детей, облегчите свое горе? Вы неоднократно говорили, что хотите справедливости, но ведь моя дочь ТОЖЕ ЭТОГО ХОЧЕТ.

 

Вы - милионер. У меня нет таких денег, потому у меня к Вам толька одна просьба ...КУПИТЕ ЭФИРНОЕ ВРЕМЯ на любом телеканале, расскажите на всю Украину о Вашем горе, выслушайте меня и пусть люди рассудят и вынесут свой вердикт. Это - лютая месть или поиск справедливости? Я считаю такой Ваш поступок будет достойным поступком мужчины.

 

Вероника Стрелец, жена своего мужа Сергея Стрельца и мать своего ребенка .

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень