«Вересу» зарахують технічну поразку? (ДОКУМЕНТ)

Дирекція Прем’єр-Ліги відмовила «Вересу» у перенесенні матчу з «Шахтарем» через масове отруєння футболістів рівненської команди.

УПЛ не вважає ситуацію, що склалася, форс-мажорними обставинами, оскільки до початку матчу залишилося більше 24 годин, а в заявці «Вереса» достатньо гравців, щоб замінити хворих.

На сайті УПЛ йдеться:

До Дирекції УПЛ звернувся ФК «Верес» з проханням перенести матч 31 туру «Шахтар» — «Верес» у зв’язку з харчовим отруєнням 9 гравців основного складу рівненської команди.

Розглянувши запит ФК «Верес», Дирекція УПЛ висловлює жаль щодо погіршення стану здоров’я футболістів основного складу команди. Проте, в зв’язку з тим, що станом на сьогодні у списку заявлених футболістів ФК «Верес» перебуває 63 особи, а до початку матчу залишається більше 24 годин, наведені обставини не можуть бути визнані Дирекцію УПЛ як форс-мажорні.

Враховуючи наведене, та керуючись пунктом 17 статті 9 Регламенту змагань сезону 2017/18, у Дирекції УПЛ не має достатніх підстав для переносу матчу ФК «Шахтар» Донецьк - ФК «Верес» Рівне з 13.05.2018 року на іншу дату.

Розуміючи складність обставин просимо вжити всіх можливих заходів для проведення зазначеного матчу у затверджені Дирекцією УПЛ дату та час.

Відповідно, якщо завтра «Верес» не вийде на гру з «Шахтарем», то рівнянам зарахують технічну поразку - 0:3.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень