Якою буде погода у вересні?

Метеорологи і народні синоптики прогнозують дощовий вересень

За прогнозом народного синоптика із Волині Володимира Деркача, початок вересня буде мінливим: очікуються невеликі опади і коливання температури, лише під кінець декади злегка потепліє.

Другий відрізок почнеться з теплої, як для вересня, погоди, але наприкінці другої декади прийде похолодання із опадами («жидівські кучки»), хоча не дуже сильними.

Третя десятиденка не зігріє нас, збережуться середньої інтенсивності опади.

Метеорологи прогнозують, що перший осінній місяць у 2018 році здивує різким погіршенням погодних умов. В першу чергу, йдеться про дрібні, але доволі затяжні дощі. 

Уже в другій половині вересня людям варто приготуватись до ще значнішого погіршення погоди. Більшість території країни в цей період потрапить під вплив холодного циклону, який принесе не лише непередбачуване та невластиве для вересня похолодання, але й навіть заморозки поблизу гір.

Народний сиоптик Леонід Горбань, на відміну від спеціалістів гідрометеорологічного центру, передбачає теплий вересень, але з дощами, перші заморозки прогнозує після Покрови.

За матеріалами Інтернет-видань

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень