«Верес» піднявся на третє місце

Щонайменше на добу

Рівненський «Верес» в 11-му турі чемпіонату України обіграв житомирське «Полісся» і щонайменше на добу піднявся на третє місце турнірної таблиці групи «А» Другої ліги.

Другу у цьому сезоні зустріч суперники розпочали у високому темпі. Хоча, перші чверть години гольових моментів глядачі не побачили. Натомість, на полі було багато боротьби.

В одному з епізодів ушкодження отримав Ярослав Рафальський - захиснику рівненського клубу довелося накладати пов'язку на голову, аби зупинити кров.

Перший серйозний шанс відкрити рахунок не використали рівняни, коли  Олег Маїк прицільно бив головою після подачі від кутового прапорця. Після цього дві нагоди мав Антон Яременко. У першому з епізодів його удар потягнув голкіпер, а другий завершився забитим м’ячем.

Більше голів вболівальники не побачили – 0:1 і це третя поспіль перемога «Вереса»

У наступному турі, 6 жовтня, «Верес» прийматиме вінницьку «Ниву».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень