«Верес» - у Першій лізі: відомі рівняни підтримували команду на виїзді

Рівненський «Верес» вийшов у Першу лігу. Народна команда за сумою двох матчів плей-офф перемогла «Черкащину» - 2:0 і 1:1. Напружена гра за місце в Першій лізі відбулася вчора на Київщині.

Підтримати улюблену команду приїхав палкий вболівальник червоно-чорних, кандидат на посаду мера Рівного Юрій Вознюк, а також президент рівненського футбольного клубу «Верес» Іван Надєїн, голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов, віцепрезидент клубу «Верес» Андрій Біланчук, гендиректор ПАТ «Центренерго» Олександр Корчинський та ще два десятки відданих фанатів червоно-чорних.

Юрій Вознюк розповідає, вболівав за команду ще в дитинстві, наразі продовжує підтримувати гравців.

Я вболіваю за «Верес» зі шкільного віку. З дитинства ходив на їхні матчі, пам’ятаю кожну гру і ким забиті голи. Вихід нашої команди у Першу лігу – це те, чого ми чекали. Символічно, що саме вчора «Верес» отримав свідоцтво про створення публічного акціонерного товариства. Це вперше в Україні, немає жодної команди, яка має такий статус.

Тож, відсьогодні розпочинається нова місія — кожна людина, навіть за кордоном отримує можливість стати частиною Народного клубу. Звичайно, ми хочемо, щоб Перша ліга проходила на стадіоні «Авангард» у м. Рівному. Тож, зробимо усе можливе, щоб так і було.

Не зважаючи на карантин рівненські вболівальники влаштували гарячу підтримку своєї команди за межами стадіону.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень