«Кінець рівненському професійному футболу?»: реакція на звільнення з посади президента "Вересу" Хахльова

Своїм розчаруванням мешканці Рівного діляться у соцмережі

Нагадаємо, що вчора стало відомо про те, що Олексій Хахльов уже не президент Рівненського футбольного клубу "Верес". Сам Хахльов телефонної слухавки не брав, щоб прокоментувати ситуацію. 

А реакція рівнян на цю подію не забарилася. Вони писали у соцмережах таке:

Viktor Samchuk 4 год · "Верес" - не львівський, тільки реєстрація львівська, живуть біля Львова, грають в молодняку львівські хлопці, грають у Львові і президент тепер львівський.

АЛЕ ВЕРЕС же РІВНЕНСЬКИЙ. Правда?

Павло Дубінець Пипец рівненському професійному футболу, а тим паче проекту "народний клуб", як і взагалі українському. Уморище, а не футбол.

Сергій Кузьміч 5 год · Ось і закінчилась чудова історія Народного клубу "ВЕРЕС" ))) Народ та його підтримка потрібні були тільки для створення АФЕРИ Хахльовим О. АФЕРИ, за яку він ще два тижні тому отримав чималу суму, продавши клуб львів'янам. А ви, лохи, далі вболівайте (((( Зараз він буде заявляти про конфлікт інтересів, що не знайшов спільну мову, про нову посаду, але це все - чиста брехня, тому що Хахльов був БАНКРОТОМ разом зі своєю "Швейцарією" (назва готелю недалеко біля Рівного, який належить Олексію Хахльову - Ред.), яку мали забирати, та іспанськими кредитами, і для нього залишалось два шляхи: -1) їхати на родіну свиней пасти 2) створити за рахунок рівнян клуб, який потім дорого продати !!! Всі "приближенные" знали про те, що клуб - проданий та угода підписана 2 тижні тому !!! Вітаємо рівнян: нова назва клубу - "Галичина", ну а Хахльов заявить про створення нової команди "Верес" 2 ліги, збирайте кошти ))))

Alex Bagnyuk 5 год

Цікаво, які політичні або громадські організації зможуть стати на захист, або підтримати обманутих вкладників і фанатів народного клубу в боротьбі за повернення коштів або футбольного бренду?

Vitaliy Khanas Кожен раз ми думаєм, що нас кинули, а нас заспокоюють, що все так і повинно бути. З новинами про "Верес" - як на пороховій бочці.

Олег Воробей Нічого не хочу писати поганого, з того, що хочеться. Просто цікаво, пан Хомко дасть грошей з Рівненського міського бюджету, які нещодавно просив вже не президент  "Вереса", вибачте, забув дописати - народної команди? Адже крім вболівальників, рівненського вже нічого не лишилось...

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень