Великий форум, або Чому у Рівному чекають на Гройсмана та іноземців

Тема - енергоефективність. Наше місто в цьому лідер

У Рівному відбудеться великий бізнес-форум з енергоефективності. Він відбудеться у технічному коледжі НУВГП 23 та 24 листопада, що на вулиці Карнаухова. На форум запросили представників Польщі, Білорусі, Хорватії, голів обласних адміністрацій та мерів міст. Окрім того, очікують ТОП-чиновників: прем’єр-міністра чи віце-прем’єра України.

Гостей із досвідом чекають саме у Рівному, оскільки наше місто - лідер в Україні за впровадженням енергоефективних заходів, розповідає секретар Рівнеради Сергій Паладійчук:

Ми хочемо поділитися досвідом, як правильно заощаджувати, як правильно використовувати енергоефективність і яким чином це робити.

 

Враховуючи, що сучасний бізнес приділяє дуже багато уваги енергоефективності, цей форум матиме велику бізнес-складову, будуть презентовані компанії зі світовим ім’ям і альтернативними та інноваційними формами енергозбереження.

Окрім керівництва області та міста, форум «Велике Рівне. Енергоефективність 2018» підтримує і підприємство «РЕНОМЕ», корпорація IFC у Рівненській області та Рівненський кластер відновлюваної енергії. Очільник групи компаній "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич каже, що на захід запросили компанії зі світовим ім'ям, які мають багато напрацювань в енергоефективності: 

При підготовці цього форуму залучили наших партнерів – це світові компанії"Caparol" та "REHAU". Вони представлять дуже цікаві бачення, в них дуже глибока аналітика того, що відбувається в Україні.

 

Вони є членами-експертами комітету з енергозбереження України, вони мають статистику. Їхні поради стануть цікаві для ОТГ, ОСББ та індивідуальним споживачам.

Консультант IFC у Рівному Михайло Лук'янчук говорить, що першість серед обласних центрів Рівне здобуло всього за два роки:

Ще два роки тому ми пасли задніх в житловому секторі. А нині наше місто є прикладом у динаміці впровадження проектів з енергоефективності.

 

За час існування програм "теплих кредитів" наші ОСББ залучили близько 90 млн держкоштів, тобто ці 90 млн вони "влили" в бізнес міста.

 

Це мета першого дня: показати наш принцип роботи, взаємодії міської влади, держпрограм, а також, як розподілити навантаження на ОСББ, аби вони максимально ефективно працювали.

У перший день відбудеться велика дискусія між представниками обласних адміністрацій, мерами міст та народними депутатами. А наступного дня представники бізнесу розкажуть про специфіку використання енергозберігаючих технологій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень