Велосипед, мед і справжнє 5D: літо рівняни можуть провести і без «безвіз»

Цього року велосипедні маршрути на Рівненщині – просто «казка»

На Рівненщині вже було кілька веломарафонів. Ще кілька велосипедних пробігів по місту. І досі у Рівному немає жодної велодоріжки. Але зараз не про це.

А про те, що вже у липні веломарафони продовжуються.

Так, наприклад, 16 липня стартує новий марафон «Медова сотка». Маршрут протяжністю 100 км проходить в самому серці туристичного шляху «Медове коло» - лісами та лугами Полісся, стежками поряд річок та боліт. 

«Медове коло» придумали для початківців, які мріють проїхати свої перші 100 км по бездоріжжю за 14 годин.

Серпневий ґрунтовий марафон «100 миль+» не для легкодухів. Маршрут протяжністю 160 кілометрів, що проходить переважно ґрунтовими лісовими дорогами Дермансько-Острозького Національного природного парку.

На відчайдухів чекає захоплюючий трейл мальовничими полями, густими лісами з неочікуваним гірським рельєфом, зі стрімкими схилами і вузькими улоговинами, місцями, де зароджуються гори та ріки. Проводиться у двох категоріях: 100 і 50 миль.

Так на Рівненщині активісти займаються пропагандою

здорового способу життя й велосипедного спорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень