Велодоріжку на Шухевича ще не доробили, та вже критикують (ФОТО)

Через бордюри

Рівнян збентежили бордюри на велодоріжці на вулиці Шухевича. Мешканка міста Вікторія надіслала нам фото тротуару, де відсутній з’їзд для велосипедистів, натомість сам бордюр досить високий. Її текст подаємо без змін:

Вперше проїхалась по новим велодоріжкам на Шухевича і от на тобі! Наскільки я знаю велодоріжка має закінчуватись і починатись під нахилом і бордюр має бути занижений чи це нова технологія? Мало того, що доріжки викладені бруківкою, так щоб з’їхати з них треба пригати! Вже було багато публікацій раніше про ці доріжки і про цей ремонт в цілому, але поки не проїхалась сама, не розуміла, що дійсно там майже всюди якісь недоробки!!! І до речі, знак велодоріжки на них теж можна було б домалювати, надіюсь всі ці недоліки будуть усунуті по закінченню ремонту. Приємно, що місто розвивається і дуже шкода, що розвивається саме так! Не знаю навіть кому дякувати, проектантам чи робочим?

Чи не брак це – ми запитали в замовника робіт – управління ЖКГ Рівного. Керівник підрозділу Ярослав Сахнюк каже, що велодоріжка ще не добудована:

Викликали ми до себе виконавця робіт, який виграв тендер. Там робота над доріжкою ще не закінчена. В тому місці ще кластимуть два шари асфальту. Там пониження є, і якраз там залишиться один сантиметр. Там всюди ще не проклали асфальт, а так 16 сантиметрів має бути.

 

І ще шар по всій вулиці Шухевича.

Роботи з укладання асфальту в заїздах підрядники УЖКГ мають почати мінімум через місяць, а асфальтні роботи на самій вулиці Шухевича – наприкінці цього тижня. Цим займається фірма "Будальянс груп". Крім того, на самих доріжках намалюють велосипеди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень