Велика перемога юних рівнян: Ансамбль танцю з Рівного виборов «золото» на Міжнародному фольклорному фестивалі

Відомо, хто був найбільшим конкурентом у рівнян

Ансамбль народного танцю «Дружба» з рівненського ПДМу став переможцем II Міжнародного фольклорного фестивалю-конкурсу, який проходив в албанському місті Тірана.

Окрім українців, участь у конкурсі брали колективи з Румунії, Болгарії, Туреччини, Словаччини, Сербії, Чилі, Мексики, Італії та Азербайджану. Найбільшим конкурентом для рівнян був хореографічний колектив академії танцю з Баку, розповіла керівниця ансамблю Наталія Дзюбенко.

Наше прагнення до перемоги, яке зараз є найважливішим пріоритетом всіх громадян нашої держави, наповнене духом патріотизму, дало нашим вихованцям зайняти найвищий ступінь п'єдесталу.

 

Наш колектив був обраний секретаріатом світової фестивальної організації FIDAF, для представлення України на Міжнародному рівні. На нас була покладена велика відповідальність - гідно представити нашу державу її велич та могутність, засобами хореографічного мистецтва на шляху до перемоги, - йдеться в повідомленні ПДМу у Facebook.

Юних переможців у посольстві України в Албанії привітав мер Тірани, який також висловив слова підтримки нашому народу у визвольній боротьбі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень