Вдови і матері Героїв АТО з Рівного звернуться сьогодні до влади Києва. Через смітники

Вони зберуться у центрі міста

Як розповіла представник рівненських дружин та матерів загиблих АТОвців Любов Шелкович, вони протестуватимуть проти наруги над пам'яттю про полеглих. Змусило їх до цього 

встановлення на вихідних сміттєвих баків та вбиралень біля меморіалу Стіна пам’яті полеглим бійцям АТО на Михайлівській площі у Києві.

Любов Шелкович зі сльозами розповіла:

Це акція проесту. Коли влада спромоглася на єдині квітники полеглим хлопцям - це поставити смітники, то, мені здається. що людям це не повинно бути байдуже, це повинно сколихнути. 

 

Сьогодні також наші матері поїхали до Києва на акцію-звернення до влади. І ми у Рівному на 11 годину біля Дошки пошани біля Воскресенського собору збираємося теж зробити звернення.

 

Хочемо звернути увагу. достукатися до влади і поставити на місце. Адже таке не має повторитися. Адже хлопці поклали життя за нашу Україну. А ніякій владі до Стіни пам'яті нема діла. Тільки волонтери за власний кошт там садять квіти, поливають їх.  

Нагадаємо, що влада Києва вже перепросила за встановлення на вихідних сміттєвих баків та вбиралень біля меморіалу Стіна пам’яті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень