Вчені назвали продукт, який замінить вживання ОМЕГА-3
Це дуже важливий для організму компонент, який допомагає здолати хронічний запальний процес
Поліненасичені жирні кислоти ОМЕГА-3 дуже важливі для людини. Вони потрібні для профілактики та лікування хвороб, пов'язаних з хронічними запальними процесами. Навіть у випадку діабету, гіпертонії та жирової хвороби печінки.
Кількість ОМЕГИ-3 повинна бути в нормі, і врегулювати ситуацію можна, правильно підібравши раціон. Достатньо додати певний вид риби.
Вона не лише насичена омега-3, а й кальцієм, що робить її в рази кориснішою. Вважається, що у такому продукті 38% рекомендованої норми у 100 грамах.
Це сардини.
Сардина – не тільки дешеве джерело ОМЕГА-3, вона містить залізо, яке особливо важливе для людей, які відмовляються від м'яса.
Також сардини багаті магнієм, таурином та аргініном, які мають кардіопротекторну дію.
Зауважте, корисним джерелом є саме риба – печена й навіть смажена, і трохи засолена. Але консерви з сардиною – не є джерелом ОМЕГА-3.
Радіо Трек: НОВИНИ