Вбивство на Рівненщині: чоловіка з розбитою головою знайшли на лавці біля магазину (ФОТО)

Смерть через помсту

На Сарненщині перехожі виявили мертвого чоловіка на лавці біля магазину.

Це сталося 8 квітня у селі Тріскині. Повідомлення до поліції надійшло близько дев’ятої години ранку.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим виявився 42-річний місцевий мешканець і позбувся життя він через конфлікт свого брата з односельцем.

У результаті проведених розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 29-річний житель цього ж села.

Коли оперативники навідалися до його помешкання, той зізнався у скоєному.

Того вечора біля місцевого магазину у 29-річного чоловіка виник конфлікт із знайомим. Після закриття торгового закладу, ображений молодик, будучи напідпитку, зібрався додому, але вирішив «розібратися» зі своїм суперником та пішов за ним слідом. Утім втратив його з поля зору. Аби все таки помститися, повернувся до магазину, біля якого на лавці спав рідний брат кривдника. Зловмисник кілька разів вдарив його по голові пляшкою та каменем, а після цього пішов додому.

29-річного жителя Тріскинь затримали. Йому повідомили про підозру. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Відомо, що підозрюваний у поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв. Однак тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень