Вболівальники рівненського «Вереса» можуть самостійно обрати головного тренера

Керівництво рівненського «Вереса» визначилося з двома кандидатами на пост головного тренера.

Це Сергій Ковалець і Юрій Бакалов. Найцікавіше те, що саме вболівальникам пропонують вирішити, хто працюватиме з командою.

Проголосувати за одного з кандидатів можна на сайті клубу.

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Сергій КОВАЛЕЦЬ - народився 5 вересня 1968 року у с. Чехове, АР Крим. Вихованець ДЮСШ м. Красилів (Хмельницька область). Виступав за столичне «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець», а також за «Твенте» (Нідерланди). У якості тренера працював у «Металісті», «Олександрії», «Оболоні», «Тракаї» (Литва) та «Татрані» (Словаччина). Очолював збірну України U21.

Юрій БАКАЛОВ - народився 16 січня 1966 у Києві. Вихованець столичного футболу. Виступав за запорізькі «Торпедо» та «Металург», кременчуцький «Кремінь» і черкаський «Дніпро». Упродовж двох років (1995-1996), провів 65 матчів за рівненський «Верес» (забив 6 голів). У якості головного тренера працював із київським «Арсеналом», «Славутичем» та грузинським «Зугдіді».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень