Вбили і залили бетоном у гаражі: на Дніпропетровщині – кримінальні розбірки (ВІДЕО)

У справі є двоє підозрюваних

У червні зник 25-річний мешканець Марганця. Тільки днями правоохоронцям вдалося знайти його тіло. Виявилося, що під час конфлікту через борги двоє зловмисників вбили свого спільника.

А, щоб приховати сліди злочину, вони викопали у гаражі яму, закопали тіло та забетонували підлогу.

Підозрювані у злочині – члени злочинної групи, які займалися виготовленням та збутом наркотиків на території Нікопольського району. Зараз вони поміщені під варту за підозрою у збуті наркотиків та створенні злочинної організації.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за фактами наркозбуту, поліцейські з’ясували, що один із членів групи безвісно зник кілька місяців тому - 16 червня чоловік пішов з дому та не повернувся.

 

За версією слідства, 25-річний житель Марганця міг стати жертвою злочину.

Днями, 3 жовтня, правоохоронці провели обшук та виявили тіло зниклого чоловіка. Для обстеження місця злочину та збору речових доказів на місці працювала пересувна криміналістична лабораторія.

Після отримання результатів судово-медичні експертизи, опитування свідків та проведення низки інших слідчих заходів поліцейські встановили, що чоловіка вбили його «товариші» по наркобізнесу.

З’ясувалося, що двоє місцевих жителів 35 та 32-х років забили потерпілого молотком та різними предметами, а потім закопали у гаражі.

 

Причиною вбивства стало те, що потерпілий заборгував їм гроші, за що зловмисники вирішили поквитатися з ним.

9 жовтня двом жителям Марганця вручили повідомлення про підозру. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Джерело: поліція Дніпропетровщини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень