Вартість годинників затриманого Боровика – понад мільйон триста тисяч доларів

Тим часом, в мережі активно обговорюється вартість вилученої при обшуку в оселі Боровика колекції годинників.

Зокрема, журналіст РІА-новин Андрій Боєчко зауважує, що ЗМІ подали інформацію про вартість вилучених годинників у заступника прокурора рівненської області, яка не відповідає дійсності.

Боєчко пише, що 10 років видавав каталоги «наручних годинників». Він стверджує, що вартість годинників на оприлюднених – понад мільйон триста тисяч доларів, а не сто тисяч, як повідомили деякі ЗМІ.

Нагадаємо, напередодоні генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що у Рівному викрили мафіозне угруповання, яке займалося кришуванням незаконного видобутку бурштину на Рівненщині. У результаті спецоперації затримали заступника прокурора Рівненщини Андрія Боровика та ще чотирьох осіб. За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, всього під підозрою 32 особи.

Також учора Луценко опублікував фото з обшуків на Рівненщині, зокрема фотографії знайдених у Боровика годинників та бурштину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень