Вантажівку з 8 тоннами котлет на третій день таки витягли з кювету (10 ФОТО)

Фура злетіла з дороги ще у середу, близько 17 години.

Сталося це на міжнародній трасі Київ-Чоп, неподалік від села Колоденка. За те, щоб її дістати, взялося одразу кілька державних служб разом із приватними структурами.

Для надання допомоги було залучено спецтехніку та особовий склад рятувальників ДСНС, поліції та облавтодору, а також техніку приватних підприємств.

Як інформує прес-служба рятувальників Рівненщини

складність із буксирування полягала в тому, що важка інженерна техніка через погодні умови (сніг та багнюку) не могла витягнути машину з восьмитонним вантажем продуктів харчування.

Також через низькі високовольтні лінії електромереж, до вантажівки не могли під’їхати крани. До того ж,  «Scania» в’їхала у металевий дорожній відбійник і рятувальникам за допомогою спецінструменту довелося його зрізати.

Але спільними зусиллями 23 лютого вантажівку спустили на ґрунтову дорогу, паралельну трасі Київ-Чоп. Далі машину відбуксирували на проїзну частину дороги.

Оскільки водій транспортного засобу не постраждав, уже нічого не заважало йому їхати далі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТПфура
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень