Вампіри з... Рівного «тероризували» місто у популярному американському серіалі 90-х (ВІДЕО)

Їх так і не викрили

За версією сценаристів серіалу, саме так виглядають вампіри з Рівного

В американо-канадському серіалі 90-х «Чи боїшся ти темряви» зняли окрему серію про вампірів-рівнян. Сюжет серіалу «обертається» навколо групи дітей, які в кожній серії розповідають один одному страшні історії. 

Серіал "Чи боїшся ти темряви?" вийшов на екрани у 1991 році. В 2000-х його транслювали на телеканалі ТЕТ

Восьма серія першого сезону присвячена сім’ї вампірів, яка приїхала в провінційне містечко з... Рівного.

Перша згадка нашого міста є на третій хвилині серіалу. У будинок впривозять кілька холодильників та іншого краму. Місцеві діти цікавляться в кур'єра, хто саме житиме по-сусідству. 

Броуни – чоловік, дружина та син на ім’я Лекс відразу викликали підозри в сусідки Емми, адже мали дивний вигляд і  не менш дивно поводились. Зокрема, вони виходили на вулицю лише вночі, а Лекс своєю чергою не ходить до школи та постійно має хворобливий вигляд.

До речі, в окремих районах Рівненщини багато дітей справді не ходить до школи. Можливо, Броуни родом з півночі нашої області?

Протягом понад 20-ти хвилинної серії вона зі своїм молодшим братом Дейдеєм намагається розгадати таємницю цієї сім’ї.

Емма та Дейдей

Паралельно з пошуками дівчини, в мешканців міста погіршується самопочуття, а на шиї з’являються подряпини.

Як пояснює дівчинка та можливо самі сценаристи, вампіри приїхали з Рівного, адже воно розташоване посередині країн, які закінчуються на «ІЯ». РумунІЯ, ТрансільванІЯ тощо.

 

 

Кров «рівняни-вампіри» збирають у пляшки та в подальшому зберігають.

Пізніше вони знайомляться з батьками Емми та кажуть, що приїхали в США вивчати парамедицину, аби використати ці знання в своїй країні.

Броуни знайомляться з мамою Емми та Дейдея у них вдома. За легендою, їх потрібно запросити до себе в оселю. Тоді вони можуть напасти на жертву

Варто зазначити, що більшість серій «Чи боїшся ти темряви?» закінчуються хеппі-ендом і добро перемагає зло. Втім у цьому епізоді перемогли саме рівняни, адже в кінці виявилося (УВАГА! СПОЙЛЕР), що вампіром у сім’ї є лише Лекс. А містер і місіс Броуни йому лише служать, тому можуть виходити на сонце та не бояться хрестів.

Тож Емма з Дейдеєм зазнають фіаско в своєму "розслідуванні" та стають наступними жертвами рівненських вампірів. 

На останок скажемо, що рівнян зіграли маловідомі актори, які переважно виконують епізодичні ролі в кіно. Зокрема Карл Алаккі, який повстав у серіалі в образі рівнянина-вампіра містера Броуна, грав другорядних персонажів у фільмах «Післязавтра» та «Термінал».

Сон Емми

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень