Валя із Шепетівки: як живе соратниця Путіна, поки її батьківщина у вогні

Ця жінка безпосередньо причетна до того, що зараз відбувайся в нашій країні і заробляє за це мільйони доларів

Понад місяць в Україні триває жорстока війна, яку розв'язала рф, стверджуючи, що нашу величезну прекрасну європейську країну з багатою історією та культурою треба «денацифікувати», тому вони бомбять українські міста, катують мирних жителів, гвалтують жінок та розстрілюють дітей.

Свої військові злочини росія, і зокрема свита путіна, виправдовує абсолютно безглуздими та нереалістичними заявами, водночас продовжуючи підтримувати війну, заради своїх теплих місць у Держдумі та премій у валюті, які вони отримують за гучні патріотичні слова з трибун та підписи у потрібних документах.

Однією з головних соратниць російського фюрера, ім'я якої стоїть під документом, що дозволяє путіну використовувати війська за межами росії, стала ніхто інша як Валентина Матвієнко — голова Ради Федерації.

Ця 72-річна жінка у вбраннях від Chanel, дорогими прикрасами з перлами, діамантовим годинником за сотні тисяч доларів і величезним начосом на голові, насправді одна з головних лицемірок росії, адже сама є уродженкою України.

 

Народилася Матвієнко у Хмельницькій області, у місті Шепетівка, яке зовсім нещодавно обстрілювали російські війська.

Про своє походження Матвієнко, звичайно ж, замовчує, але голосно б'є себе в груди, заявляючи про любов до росії.

Дитинство та юність вона провела в Черкасах, спочатку здобула медичну освіту, потім перебралася до Санкт-Петербурга, де закінчила Ленінградський хіміко-фармацевтичний інститут і нібито планувала стати вченою, але з наукою не зрослося – вона знайшла себе у політиці.

Велика кар'єра як політикині почалася для Валентини наприкінці 80-х, коли вона стала народною депутаткою СРСР, потім пані послом на Мальті.

 

У 90-х Матвієнко обіймала безліч високих посад, але її зоряна година — це пост губернаторки Санкт-Петербурга.

 

Ні для кого вже не секрет, що злочинне угруповання, яке зараз у влади росії, почало формуватися саме в цьому місті — звідти робили перші кроки путін та Медведєв.

На посаді губернаторки Матвієнко накрала дуже багато, приватизувала старовинні прибуткові будинки, а також забезпечила і свого єдиного сина Сергія Матвієнка не лише фінансово, а й подбала про його працевлаштування. До 36 років син чиновниці, магічним чином, уже володів величезним статком, що 2009 року оцінювалися у 1 мільярд доларів. Також у Сергія було у власності безліч нерухомості, бізнесів та землі.

Сергій, як і його мати, любить розкішне життя, дорогі речі та будинки.

 

Від 2008 року він одружений з колишньою моделлю, а нині світською левицею Юлією Матвієнкою, у пари є донька Аріна.

Свої соцмережі Юля закрила, хоча раніше дуже любила хизуватися гламурним життям, брендовими речами, дорогими будинками, відпочинком та походами в елітні ресторани, гроші для яких її свекруха та чоловік уже десятиліттями краду у звичайних росіян. І ні, ця фраза не голослівна, згідно з розслідуванням команди Навального, у сім'ї Матвієнко, є величезна вілла в італійському містечку Пезаро з розкішним виглядом, оливковими садами та басейном. Окрім вілли, вони мають у власності і 26 гектарів землі.

 

Також у власності Валентини Матвієнко величезна розкішна квартира в Москві, яку вона «отримала» від держави, а потім тишком-нишком приватизувала, заміські будинки за мільйони доларів, напхані елітними меблями, та бізнес закордоном. 

Будинок Матвієнко в Італії

Тому можна сміливо стверджувати, що Валентина Матвієнко дуже багата жінка, хоча скільки в реальності грошей на її та офшорних рахунках разом із сином сказати практично неможливо, як і те, який розмір її премій від Кремля. Але точно одне – ця жінка одна з головних корупціонерок, близька соратниця Путіна і вона як ніхто інший причетна до жорстоких і кривавих смертей українців у цій війні.

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень